[✨湄南•性價比高河泰式船麵🍜]#湄南河泰式船麵 #荃灣 🔸泰北海南雞拼豬頸肉飯 $80海南雞合格,醬汁酸酸甜甜幾開胃,個重點係佢既炭燒豬頸肉真係超好味!!🤩肉質爽滑有口感,表面輕微焦香好爽口,而且份量一嗰都唔敷衍,就算係男仔都好夠食,呢度嘅豬頸肉真係必食推介!!😋💞🔸泰式豬頸肉撈金邊粉 $65金邊粉質感好煙韌,口感一流,配上酸辣汁,鍾意食辣嘅應該會好鍾意,豬頸肉都係一樣整法,分量都幾多,整體味道十分搭配!👍🏻👍🏻💗🔸酸辣無骨鳳爪沙律跟餐 +$10雞腳係去骨嘅,份量都有5-6隻左右,個酸辣醬真係好勁,一入口唔會覺得太辣,酸辣之後先會慢慢散發出黎!😳一齊食個朋友唔太食得辣,已經食到喊哂口,鍾意食辣嘅朋友真係唔可以錯過!😙🫶🏻🔸泰式奶茶 +$5奶味幾重,留意返佢係無得揀甜度,叫完後見佢係冰櫃拎出黎,應該係一早整定哂嘅野,不過本身甜度岩岩好,宜加夏天咁熱雪住拎出黎夠晒冰凍🧊————————♡♡♡♡♡♡————————✨總結呢度個價錢合理,位於商場入面嘅環境都有保證,地點亦方便☺️而且佢有勁多泰式小食,係商場行累左黎呢度輕食下都係一個唔錯嘅選擇😍💓
[✨湄南•性價比高河泰式船麵🍜]

#湄南河泰式船麵 #荃灣