2022-01-31
—————————————————————🍴美食資訊🍴干鍋肥腸($98)令人意想唔到嘅係,居然個干鍋真係用個爐嚟上,上枱個陣仲煮緊😛保持住個熱度同埋愈煮愈入味。肥腸同其他配料比例差唔多,誠意之作又好食,小辣就惹味但冇咁刺激,鐘意辣嘅人可以叫中辣。麻辣蝦($138)好香好好食!啲蝦炸到酥脆,基本上可以成隻蝦連殼一齊食👍蝦亦都好多,配搭嘅香料亦令味道更昇華,我覺得係必試👍農家小炒肉($88)一個普通但係好好撈飯嘅餸🤣就係啲蔥,尖椒,腩肉一齊炒。雖然好油膩,而且尖椒本身就好辣,但係就好好送飯😋😋😋手撕包菜($48)因為啲餸太油膩同埋好似好多肉咁😅所以叫個菜感覺健康少少😜炒得幾有鑊氣,但係就唔太酸,同埋感覺有啲水。————————————————————👑評分味道:4/5環境:3/5價錢:4/5份量:4/5服務:2.5/5會否推薦:會不論係個餐廳嘅格局,店員,餐具。所有嘢都好似返左大陸某啲農村菜館咁😂而且好大部分嘅食客都係一大班人,叫小菜隊酒咁。所以全場都好嘈。樓面店員連埋老闆娘3個人,基本上係忙到痴線,多人起上嚟,廚房個師傅都要煮完碟餸自己攞埋出嚟比客人😵💫亦因為咁,唔好大期望有咩服務,佢
—————————————————————
🍴美食資訊🍴
干鍋肥腸($98)
麻辣蝦($138)
農家小炒肉($88)
手撕包菜($48)
————————————————————
👑評分
味道:4/5
環境:3/5
價錢:4/5
份量:4/5
服務:2.5/5
會否推薦:會
不論係個餐廳嘅格局,店員,餐具。所有嘢都好似返左大陸某啲農村菜館咁😂而且好大部分嘅食客都係一大班人,叫小菜隊酒咁。所以全場都好嘈。樓面店員連埋老闆娘3個人,基本上係忙到痴線,多人起上嚟,廚房個師傅都要煮完碟餸自己攞埋出嚟比客人😵💫亦因為咁,唔好大期望有咩服務,佢地忙到連落單都係比張紙你,自己寫比佢地落😂我地就冇乜所謂,但當時坐隔離枱嘅客人,對此好不滿,堅持話自己唔識字,要店員同佢地落🤭
————————————————————