去台灣必食既無老鍋,湯底再加上部分由台灣直送既食材,神還原台灣味道🤤❤️湯底 麵包豆腐白湯鍋 x 無老辣香鍋~ 麵包豆腐白湯鍋味精濃郁,加入多種中藥藥材熬成,但又唔會好重中藥味,好味又養生!! 無老辣香鍋味道香辣得黎,又唔會搶左食材味道~🧡麵包豆腐 x 鴨血 無限添加招牌既麵包豆腐,同埋Q彈鴨血,追加完一次又一次!!💛冰淇淋豆腐 加左魚漿同花枝漿製成,口感好綿好軟,感覺好似棉花糖質感 好輕盈既魚旦💚上選牛小排 x 日本黑豚肩肉 牛小排肥美,黑豚肩肉肉質細嫩,一樣咁高質💙手工瑤柱滑 每一啖都有一絲絲一絲絲既瑤柱,又香又特別💜牛栢葉 好爽口,加左香辣鍋既辣味特別正部由台灣直送。鴨血口感Q彈🤎綜合餃 燕餃 蛋餃都係台灣特色餃子,當然要試~仲有魚皮餃一樣都係打邊爐最愛!!

💙手工瑤柱滑 每一啖都有一絲絲一絲絲既瑤柱,又香又特別

💜牛栢葉 好爽口,加左香辣鍋既辣味特別正
部由台灣直送。鴨血口感Q彈