2020-01-23 49 瀏覽
冬天硬係想食啲熱野。唔想食牛腩麵。開下個地圖。喺荃新天地有間食喇沙嘅,黃店梗係幫襯laaa,今日係星期四,我哋四個人去食, 都要排一排隊,唔緊要!為咗支持經濟圈!等多一陣冇所謂,餐牌都好多選擇,我哋每人叫左1人set, 免收+1,連埋凍飲加小食仲要係任選兩款,$100有找!講下個湯底先,鍾意食重口味嘅你,必選喇沙,下次會想試吓食辣野!仲有個水魷魚!食落去好爽口,係久違了車仔麵嘅味道!雞翼同寸燒好香口!反而叫咗個菜就真係爭啲啦!叫咗通菜,炒得係比較硬身,呢個有待改善!不過整體都正嘅!70分!特別要讚嘅係d staff 無論係老中青都非常醒水!反應夠快!客人唔需要等好耐!而且好有耐性!呢個要俾個like!!