餐廳: 華姐清湯腩
資訊:

2023-01-13 350 瀏覽
🌟有時唔知食咩,這間清湯牛腩粉也是我必食之一。想起就好想食返碗,好喜歡喝這個湯底,湯底好正又清甜,有濃濃的牛骨牛肉味,還有陣陣蔥花的香氣,配上河粉非常夾🍜湯真係好好飲,有時會覺得唔夠湯,加埋蘿蔔仲正🌟選擇牛坑腩肉質軟滑而且有口感,牛肉味香濃,平時不太食肉的我,也覺得好好味,而且份量充足不過環境係狹窄啲,但可以嚐美味,可以接受。🌟價錢較一般清湯腩河粉高,但感受到這間湯底是用心製作,每次食完都有滿足的感覺,而且地點便利,一出天后站就係。
湯真係好好飲,有時會覺得唔夠湯,加埋蘿蔔仲正

不過環境係狹窄啲,但可以嚐美味,可以接受。

2023-01-03
  • 清湯牛腩河