2023-01-13
去過北角分店食 味道優質 所以今次同友人黎旺角行過見到就決定入去食😋拉麵店每隔一段時間就會有期間限定既拉麵供選擇 今期有聽過朋友講系牛骨湯 想試下 可惜佢話準備換 所以無得揀了最後揀左人氣之選-🦀湯拉麵 湯底相對雞白湯杰啲 然後有一團蟹肉系中間 岩哂吾鐘意拆蟹既朋友 一啖拉麵一啖蟹肉 正😎配菜既荀好爽口 溏沁蛋個火候剛剛好 優質朋友叫左 極濃雞白湯拉麵 湯底相對比較清 好有雞味🫣 應該煮左好耐 配菜有炸牛蒡 湯以上既都脆身 但咬既時候有啲痴牙😶🤔 然後我地叫左一份小食 - 明太子雞翼顏色吸引 脹卜卜 入面包左好大舊明太子 好抵食 $48有兩隻整體味道好好 鐘情清少少既朋友可以揀雞白湯 鐘意重口味少少既就可以試下佢既蟹湯😚食完之後有少許熱 第一次黎食既朋友可以join會員 即送100分 咁就可以有杯可樂降下溫啦除左堂食 佢仲有得外賣自取😆😆 準備下次想試佢既鰻魚飯😎望落好吸引
最後揀左人氣之選-🦀湯拉麵
配菜既荀好爽口 溏沁蛋個火候剛剛好 優質