2019-01-22 743 瀏覽
萬聖節正日去食可能因為萬聖節啲人出晒蘭桂坊 餐廳比較靜平時晚飯時間行過都有人食餐廳裝修算幾新淨上菜唔耐Tapas 點左 ham croquettes 外脆內軟 送走一流!至於Seafood paella 比較有驚喜 幾大碟下 海鮮分布算幾多 啲蜆都算大隻 而且啲海鮮處理得唔錯冇乜雪藏未味 個飯比較濃味 Garlic prawn 都幾重炸蒜蓉片味 啱晒我呢個garlic fan $108 有八舊都算係咁另外叫左 pink sangria 賣相幾靚 我哋兩個女仔掛住傾計食完飯都未飲晒1 jar😛Service 有禮貌食咗兩個鐘 店員唔使講 主動refill 水眼見餐廳唔算大大部份座位都係兩/四個人枱 適合 small group gathering我比夠野蚊 當晚餐廳係有部份時間打開門 食完飯比蚊咬左兩淡 希望呢方面可以改善支持小店!會再嚟幫襯
萬聖節正日去食
可能因為萬聖節啲人出晒蘭桂坊 餐廳比較靜