2024-04-06
Cheeky Buns 地址: 中環閣麟街45號祥暉大廈地下5B號舖電話: =====================人在中環,身不由要做野,lunch 時間到了,去醫肚先。無了星期一至5咁多人,可以輕鬆搵間餐廳堂食,唔洗困在office旅行去歐美國家流行food truck ,而burger, wrap, burrito 都是好流行。這間黄色門面小店就令我想起了$60 連汽水,roast chicken salad wz lettuce, cherry tomato ,red onion ,cabbage ,carrots ,健康之選$60 burger oklohoma onion ,有牛,芝士,洋蔥,會有ketchup 同mustard ,是經典漢堡口味,加$15 有炸薯條。漢堡包一咬下會爆汁爆醬,請準備好紙巾!在中環是幾抵食即$75 就食到 burger 薯條同汽水。
地址: 中環閣麟街45號祥暉大廈地下5B號舖
電話:
=====================
在中環是幾抵食即$75 就食到 burger 薯條同汽水。