2022-07-03
以前讀書好鍾意黎又一城溜冰場睇人溜冰⛸️今次再黎睇人溜冰順便坐底食野·🦐大蝦西柚芒果蕎麥麵($102)一黎就食左件酸到爆既芒果😵💫跟住面頭既生果都推哂俾大食仔🤣不過整體唔錯,我地好鍾意食蕎麥麵,醬汁酸酸甜甜,頗開胃👍🏻·🥘喇沙韓式年糕($68)呢個真係超好味!我本身對喇沙一般,有得揀其他都會要其他.但果日特別想食韓式年糕🤣醬汁微辣creamy, 同年糕又幾夾🤤美中不足份量偏少·🍕巴馬火腿菠蘿薄餅($116)好大份,味道一般. 都係鍾意食dough bros·🥞榛子慕絲忌廉班戟($88)有驚喜!慕絲唔似一般咁軟身,有少少似雪糕,我鍾意👍🏻👍🏻榛子味濃,加埋伴碟朱古力醬同埋脆脆,整體好好味·☕️咖啡無拉花既🥹·🥬深綠($35)大食仔叫左杯咁健康既果汁真係估佢唔到😂不過飲落都唔錯,唔會好大陣草青味·📍EXP九龍塘達之路80號又一城UG層23號鋪
☕️咖啡無拉花既🥹
📍EXP