2023-11-14 141 瀏覽
同朋友係喺貓貓主題咖啡廳食完飯之後,真係有種無比舒適治療嘅感覺!餐廳嘅氛圍真係好舒適,裝修嘅設計都好簡潔,令人感到好溫暖。呢度嘅裝飾主要以溫暖色調為主,好似棕色同埋橙色,真係令人感到好放鬆。我地點既套餐都好好味,我地點咗奇異果沙律,肉眼扒配薯條,再加埋牛油果奶昔!奇異果沙律新鮮又多汁,真係好滿足。肉眼扒好嫩好多汁,同薯條一齊食真係好滿足。牛油果奶昔濃郁順滑,好飲得黎口感舒服。除咗有奇異果,仲有菠蘿同蕃茄仔!好好味!咖啡廳內都有好多可愛嘅貓貓,佢哋就咁悠閒地行嚟行去,同緊張嘅都市生活形成鮮明對比。佢哋嘅存在令到整個環境更加放鬆,又帶嚟一種溫馨嘅感覺。我真係好鐘意同佢哋一齊共處,同佢哋玩同埋摸摸佢地!呢度既服務真係好好,員工好友善有愛心又有禮貌。佢哋亦都好細心地照顧貓貓,確保佢哋嘅安全同舒適。貓貓主題咖啡廳真係一個好舒適嘅地方,食物好味道,貓貓令環境更加有趣同溫馨,員工服務一流。我真係好享受喺度嘅用餐體驗,一定會再黎呢度慢慢享受咖啡同埋陪伴貓貓。