2023-05-13 21 瀏覽
最近成日天陰陰落大雨,作為天橋之地既荃灣係落雨既好去處,而呢間小店就位於荃灣附近,店舖主打健康,所有食品都無任何額外的添加劑,是食物本來的原味道,店面細細好溫馨店員都好親切鰻魚玉子飯團 $46飯團形狀係長方形好搞笑份量都好足,店家即order即整,收到的時候仲係熱辣辣好新鮮,入面真料實料有齊晒鰻魚同玉子另外仲有啲青瓜絲,加上鰻魚汁滲入飯團內,令飯團的味道再加強芝麻芝士奶蓋 $48因為我選擇困難症,店家就推介咗呢款隱藏menu比我,係佢地新出的飲品,因為佢地無添加所以係無糖,岩晒我唔鐘意太甜,黑芝麻有極高的營養價值,加入黎自澳洲的牛奶配搭香濃雪梨蜜棗海底椰水 $25雪櫃全部都係店家每日新鮮煲,飲得出係真材實料,有時返工未必有時間整,呢到一支支買就好方便,我揀呢款主要功效係止咳、化痰潤肺,淡淡雪梨同蜜棗的甜味

鰻魚玉子飯團 $46

芝麻芝士奶蓋 $48