2023-11-09
响旺角鬧市交介之中 非常熱閙 想静少少傾下計,去樓上cafe係其中一個好選擇今回位於高氏大厦嘅5%cafe 星期六晚上都有set menu 而且都係一百多元連$38以下飲品一杯(想要特飲都係補差價)Cp值高 叫咗香脆龍脷魚木柳配牛肝菌汁長通粉set龍脷魚大大條肉厚外脆內軟 牛肝菌汁十分Creamy同惹味長通粉軟硬適中 更有少少蔬菜伴箸呢度嘅特色美食千島醬海鮮窩夫薄餅🧇平日都鍾意食窩夫 通常食甜品嘅時候呢度用嚟整主菜咸的 就crossover 咗新菜式 即叫即焗 嚟到非常熱芝士🧀️重可拉𢇁 非常吸引🤩芒果熱情果綠茶(熱)跟餐有埋熱情果蓉非常足料 也有茶香同芒果香Cappuccino 焦糖味跟餐+$4果然係cafe 咖啡也很香而且焦糖味適中,唔會過甜而且杯啡都大杯仲叫咗綠茶蛋糕🍰啱晒做飯後甜品重有好多board game 玩同主題偶像應援佈置都覺得十分精美好多fans幫偶像做應援嘅主題餐廳佢哋服務態度亦好好去開旺角都想睇下有冇心儀偶像🤩響度做應援5% Cafe (旺角)旺角彌敦道577號高氏大樓2樓BC號舖旺角美食 #香港美食 #香港必食 #香港探店 #香港打卡 #香港旅遊 #香港必喝 #
今回位於高氏大厦嘅5%cafe
芒果熱情果綠茶(熱)跟餐
有埋熱情果蓉非常足料 也有茶香同芒果香
Cappuccino 焦糖味跟餐+$4
果然係cafe 咖啡也很香
而且焦糖味適中,唔會過甜
而且杯啡都大杯
好多fans幫偶像做應援嘅主題餐廳
佢哋服務態度亦好好
去開旺角都想睇下有冇心儀偶像🤩
響度做應援
5% Cafe (旺角)
旺角彌敦道577號高氏大樓2樓BC號舖
旺角美食 #香港美食 #香港必食 #香港探店 #香港打卡 #香港旅遊 #香港必喝 #旺角探店 #cafe #香港好去處 #旺角推薦食品#5%cafe#偶像應援
#hkfoodblog#hkfoodie#hkfoodblogget