2022-10-07
汀汀烤活魚🎏評分:🌕🌕🌕🌕🌘如果大家想試有特色同用心烹調的雞煲🍲,不妨到旺角的汀汀烤活魚試下!餐廳係有一個家庭經營,單單從一餐飯我已經感到老細對食物好有研究同埋執着,因為佢會問晒所有嘅客人啱唔啱口味,同埋有啲咩可以改善嘅地方✅係十分之專業同埋充滿人情味嘅老細。 另外員工都好有禮貌, 而且好靚仔幽默,同埋好細心, 會定期睇吓碗碟會唔會太多雞骨咁就即刻幫客人換咗佢。我諗應該只係得小店經營嘅餐廳先會咁有Heart💓雞煲🍗首先老細會問你雞煲想食嘅辣度🌶由於我唔係太食得辣,所以我揀咗BB辣,老細會將雞連同乾蔥、蔥、薑、蒜放入煲中,食落嘅口感唔會因為辣味而太刺激,但係又好香口好味✨火鍋🍲老細會溫馨提示大家需唔需要加湯將雞煲轉火鍋,火鍋湯底係餐廳秘製,同原本嘅雞鍋味道好夾,一鍋二食👍🏻火鍋配料有好多,大家可以電子餐牌到選擇,我揀咗一碟豚肉🐖口感彈牙嫩滑,有質素!最後推薦如果大家人多嘅話,可以簡餐廳嘅包廂因為有卡拉OK設備✅ 等大家可以一路烚吓烚吓一路唱歌!🎤
評分:🌕🌕🌕🌕🌘
雞煲🍗