2019-05-12 689 瀏覽
我知道依間餐廳個名叫Chelsea,同我英文名一樣,我就一定要男朋友同我一齊黎試下!雖然食評唔算多,但見到相片吸引,果斷預訂!入到嚟發現環境唔錯,以綠色花園為主題,讓人精神為之一振,同之前食過油麻地嗰間萬里牆城差唔多風格,好適合打卡。最緊要呢度人少,適合兩個人坐低傾吓計、談下心。出面仲有個小花園,我見到有個媽媽食食下野,帶個小朋友出去參觀添。一開始叫咗杯嘢飲,miami cocktail,有蘋果汁、檸檬汁等飲料溝成,色調好襯呢間鋪頭,藍藍綠綠,飲落去甜甜的,我好鍾意浸味,但我男朋友話有啲似藥水味。呢個係值得推介嘅菜式,炸岩里火腿芝士卷,芝士味十足,有啲似吉列豬扒、火腿、芝士溶埋一齊,口感十足!鍾意食炸嘢嘅朋友,必試!跟住到黑松露雲吞,總共有六舊雲吞,少食多滋味,黑松露汁濃厚,相當好食!反而依個西班牙海鮮飯,賣相雖然唔錯,但係食落去一般,龍蝦唔夠鮮甜,飯唔夠香,有待改善!但總括來講,情調十足,慶祝周年紀念、生日、朋友談天聚會都是一流嘅地方!仲有依度嘅服務人員好好,送餐一碟一碟咁上,每次都會換一隻新嘅碟比你

Cocktail  (Miami )

炸岩里火腿芝士卷

鍾意食炸嘢嘅朋友,必試!
黑松露雲吞
西班牙海鮮飯

Cocktail  (Miami )
炸岩里火腿芝士卷
黑松露雲吞