2018-07-18 53 瀏覽
之前食過好多串燒店 都係街邊舖頭仔多 第一次去咁專門既串燒店。 一去到坐低 見差唔多每一台都叫煙肉蠔串同牛舌 諗都冇諗 理得佢係咪招牌菜 點左先啦! 睇返點餐紙 選擇非常多 好彩我冇選擇困難症 跟住再點埋燒白鱔 墨汁墨魚腸同埋我最愛既燒雞全翼 拿呢款經典串燒必食 真係要試過先分到真章。 食完幾樣串燒 睇落唔會飽 實情都幾飽幾滿足 可能因為食物質素高啦 我翻點左個牛舌同白鱔 如果要我比個排名 第一名我一定揀煙肉廣島蠔串 蠔非常新鮮 而且味道同煙肉好夾 第2就係牛舌 師傅燒得好講究 個面有小小焦 咬落幼滑好香 齒頰留香 其餘排名不分先後 燒鱔新鮮香脆 不過雞翼就略為乾左小小 成間串燒吧我既評價係高既 除左食物質素係高之外 地方坐落都好闊落 可能因為開係工廠大廈既關係啦 講真 反工已經攰 夜晚食個飯都想舒舒服服 如果逼到好似旺角咁 跟本享受唔到食物!
煙肉廣島蠔
燒鱔