2022-09-07
天氣太熱, 好想食一D有水份既食物, 而且我同皇上又一向都好喜歡食滑滑的米線/米粉。行到元朗見佢有漁湯的米線。 當然要闖入去試試❤️(5⭐️最高)自選1: 漁湯米粉+魚腐+孜然骨+漁腩(5⭐️)米粉爽口, 魚腐幼滑, 必食⭐️漁腩。 好入味, 漁骨少。 連bb都鐘意食。 🥰。 孜然骨好抵食, 又大份, 仲要好入味👍🏻自選2:漁湯米線+墨丸+水餃+豬扒(5⭐️)米線滑口, 墨丸爽口彈牙👍🏻, 水餃有鮮甜豬肉味😘。 大大件半煎炸豬扒, 咬落一d都唔黐牙,好正呀😍👍🏻特色小食▶️話梅蕃薯餅(5⭐️)炸蕃薯面滿布話梅粉, 咬口有層次。 第一個層次是酸酸的話梅粉, 第二個層次係蕃薯香甜😊。▶️椒鹽雞軟骨(4.5⭐️)如果喜歡辣味既朋友, 係必食之選👍🏻。因為是用辣椒🌶️炒, 不是用椒鹽粉, 所以辣味好出, 我只是聞, 都已經好搶喉嚨😂。 💕必飲-大大杯特飲紅西柚綠茶(5⭐️)內有新鮮西柚, 甜度岩岩好(我叫小甜), 淡淡綠茶香,最岩而家飲。 👍🏻鳳梨綠茶(5⭐️)菠蘿肉好多, 仲有少少椰果係底部💕, 好yummy ❤️而且勝價比高👍🏻。
自選1: 漁湯米粉+魚腐+孜然骨+漁腩(5⭐️)
自選2:漁湯米線+墨丸+水餃+豬扒(5⭐️)
👍🏻特色小食
▶️話梅蕃薯餅(5⭐️)
▶️椒鹽雞軟骨(4.5⭐️)
💕必飲-大大杯特飲
紅西柚綠茶(5⭐️)
鳳梨綠茶(5⭐️)