2024-09-20 287 瀏覽
唔知大家會唔會同我一樣突然之間就會有燒肉癮呢?我平時就最鍾意去呢間,貪佢夠多款味道又唔錯。我地今次揀左呢個M5和牛餐,因為佢有104款選擇,種類繁多,和牛同海鮮質素都唔錯,食到停唔到口! 🟥燒肉特別推薦大家食牛舌心 ,雖然係限量既,但必叫,牛味好重,好軟腍!當然佢地既澳洲M5和牛同安格斯牛小排都好推大家食,油脂豐富,牛味好濃!🟨海鮮例如有燒生蠔、帆立貝、絲瓜炒蜆等等,最有驚喜係大蝦、生蠔同扇貝,估唔到大隻又新鮮!好滋味。🟧台灣夜市小吃我地仲叫左好多台灣夜市小食添,台灣腸、鹽酥雞、甜不辣,味道都唔錯,特別係鹽酥雞鬆脆,食到停唔到口! 🟫 自助區真係要重點推薦佢地既櫻花蝦飯,根據自己口味去調配,醬汁同埋啲飯都好夾,上面再鋪上海苔/秘製滷汁,正呀!🟨自助撈醬有好多款醬可以溝,例如招牌黃金醬(呢個好好食)同埋椒麻口水醬辣辣地,其他醬,例如蒜味鹽醬、薑味可樂醬、台灣甜辣醬都好出色,大家都可以慢慢試!🟪飲品+甜品亦都係有好多款選擇,而家仲有優惠,只要like 社交平台就有開心果奶蓋茶,奶蓋+紅茶真係無得輸!最後甜品仲有Häagen-Dazs雪糕,作一個完美既句號。

🟥燒肉

🟨海鮮