2019-02-24 85 瀏覽
8點到左,唔使等,環境優雅,一入到就有濃厚嘅海鮮味。 侍應態度好好向我們推介餸菜,好有禮貌。前菜之選牛油果沙律-廚師好重手好多牛油果。粒粒牛油果🥑罕有地加埋Wasabi同沙律,配搭得啱啱好好,非常好味。因為之前食嘅牛油果沙律通常都係得沙律醬沒有wasabi,反而加wasabi令到個配搭變得非常新鮮。皮蛋莞茜煮蜆 - 本來諗住揀清酒煮蜆,但廚師推介皮蛋莞茜煮蜆。一上碟好多芫荽,一食落去,啲蜆好入味好多芫荽味,應該煮左好耐。鵝肝伴飯 - 3份大大件嘅鵝肝係個盤道。侍應加蛋加芫荽加豉油幫我地攪勻,仲好貼心問我地使唔使多啲飯焦定係唔鍾意飯焦。食落口,鵝肝味好香, 飯焦好有口感,大熱推介。