2022-01-06 385 瀏覽
久仰大名左呢一間米線舖好耐,但係由於佢喺屯門,所以一直都未有機會食。今次去朋友屯門屋企,決定去之前到呢一間米線舖試一試佢嘅小窩米線。記得當日天氣可以話係最凍嗰一日,我哋喺呢間舖頭嘅門口位度食,別有一番風味。今次主要都係嗌小窩米線嘅小辣同埋中立,呢度嘅小蘭對於唔食得辣嘅人來講都係可以接受。如果平時譚仔食開唔少辣嘅話,可以嘗試吓食呢度中辣😋我覺得嚟呢度食嘅主要係佢嘅米線同埋湯底,佢啲餸就其實唔係太特別,反而係佢個湯底真係有好多肉碎好多料另外我都叫咗一個炸雞翼,我覺得佢炸到好似炸魚皮嘅味道😂 大家如果冇乜機會去屯門食嘅話可以試吓,但係就冇乜特別🤓但都係果句,如果好介意舖頭唔係太乾淨嘅話,就唔好去食。因為呢間舖頭都真係比較舊同埋啲枱枱等等都幾污糟😂