2024-09-09 398 瀏覽
雲南啊老表呢間舖真係食咗好多年喇!對於想食好嘢又慳錢嘅食客嚟講,呢度真係一個好選擇。食物味道都唔錯,一直都保持得幾好。👌😋 我最鍾意食嘅有羊肉米線、口水雞、土豆絲同餃子。呢幾樣都係佢哋嘅招牌菜式,每次去都會叫。講到羊肉米線,真係要讚一讚佢哋嘅大碗羊肉米線!🍲🐑 個碗大到誇張,第一次見到真係嚇一跳!😱 不過最近發現羊肉嘅份量愈嚟愈少喎,有啲可惜。😕 如果可以多返啲羊肉就更加完美啦!口水雞真係香辣惹味,啲雞嫩滑多汁,配埋香濃嘅醬汁,真係開胃到爆!🐔🌶️土豆絲酸酸甜甜,脆口爽口,配飯一流!🥔😋至於餃子,皮薄餡靚,真係好好食!🥟👍環境方面雖然唔係特別高級,但係乾淨舒服,最緊要係有雲南嘅風味。🏞️😌侍應服務都幾好,態度親切,落單快手。😊👍

土豆絲酸酸甜甜,脆口爽口,配飯一流!🥔😋

至於餃子,皮薄餡靚,真係好好食!🥟👍

侍應服務都幾好,態度親切,落單快手。😊👍