2016-04-21 693 瀏覽
見到facebook成日有人post呢間餐廳d相,令到我好想黎試下!果然冇黎錯,而且價錢吾貴,非常抵食!黎到炭魚冇理由吾叫一道炭魚試下掛🙈,呢度有幾款吾同嘅調味揀,由於我同fd都吾太食得辣,所以叫左個泡椒湯底,加條鮮捖魚,湯底口味好啱我地,酸中帶d微辣,魚肉好新鮮嫩滑,先炸左再上煱,所以食落好香口。最正之處係店內提供十幾廿款配料俾你加入魚煱裏面,我地就揀左薯仔,芋絲同金菇,呢d配料浸係魚煱入面,吾使諗都知幾咁入味,金菇同芋絲索曬d湯汁,令你食嘅每一啖都好滋味!而個薯仔先係我嘅至愛!薯仔切成薯角形,本身已經整到好甜,再係個泡椒湯底度撈返起身,入口超鬆軟,又香甜,我忍吾住一舊又一舊咁清晒🙈🙈成個魚煱份量十足,食完真係捧住個肚走

成個魚煱份量十足,食完真係捧住個肚走