2018-02-23 62 瀏覽
自上次食左一次肉餅哥之後, 就覺得十分抵食成日去, 全日早餐, 小食都試左好多唔一一盡錄之前都講過喇,  服務食物都超級好, 難怪愈來愈多人, 開始要排隊喇!今次7點幾8點去排左5分鐘隊(其實都好快~)今次約齊人腳,  四個人先敢嗌依個"招牌菜"有花膠ge肉餅啊~~~~~~~~~好大塊花膠好補好識歎既感覺!花膠好大好大塊, 個飯底白飯但有汁ge, 花膠唔算十分入味,有少少碼, 不過以價錢取勝啦 另外再叫左個XO醬肉餅配菜飯**今次全部都叫蒸肉餅,   食過煎既覺得太熱氣(因為佢係半煎炸,都多油架)其實未點菜己經飲左個例湯, 係好飲個種有料個種湯,唔係味精,飲左無頸渴就知, 飲完好舒服, 點知點菜個餐又包多個花膠湯,實在係好----極! 平時唔夠湯水呀除左花膠肉餅, 仲叫左個豬手,  今鋪補足哂我啲骨膠原喇卦?四個人食花膠餐都係三百幾咋~

今次約齊人腳,  四個人先敢嗌依個"招牌菜"

花膠肉餅

另外再叫左個XO醬肉餅配菜飯

四個人食花膠餐都係三百幾咋~
2018-02-11
5 分鐘 (堂食)
花膠肉餅