冬天一定要去食邊爐暖下身!但新年已經食左好多熱氣野,所以今次打邊爐都想食得健康啲,如果上網搵到依間養生嘅邊爐👅打邊爐都可以打得咁健康,正呀🤩湯底方面我哋叫咗一個尚膳美人鍋材料真係勁豐富!裏便有藍棗、紅棗、淮山、龍眼肉,仲有原隻會烏雞,超級多肉🤯 冇諗過一個湯底都可以材料咁豐富,果然係養生湯底😋 邊爐都可以打得勁健康㗎我哋都叫咗好多,特別推介嘅日本A5三角和牛腩,落去一啲筋都冇,入口即溶🤩 真係超級高質嘅和牛!另外仲有一個海鮮拼盤材料真係超級新鮮,尤其是係象拔蚌,超級脆口,你有材料新鮮到基本上唔使點醬汁,就咁食已經好好食😋依間火鍋店一定要推介俾各位,其實食邊度都可以食得好健康,好養生,重點係依度材料超級豐富,一啲都唔吝嗇,健康首選😆
冬天一定要去食邊爐暖下身!

湯底方面我哋叫咗一個尚膳美人鍋

另外仲有一個海鮮拼盤