2023-02-28 174 瀏覽
尋日嘅情人節大餐😍就係屋企外賣#巴辣仔 打邊爐有咗個小天天之後呢啲節日多數都係喺屋企慶祝。食得舒服,又唔會騷擾到其他人,仲可以慢慢食唔使急住還枱🥲食得辣幾多,媽媽今次想滋補下,要咗個藥膳醉雞鍋,食完成身㷫烚烚😏非常暖身🔥開胃前菜~🔥麻辣🐽豬耳養生醉雞鍋🐔🐂美國肥牛(如果不吃牛🐮可以選🐽黑豚肉)~肉質特別結實、細嫩、極具彈性,肥紋均勻,肉汁豐富🐖招牌肥腸👍-全部都洗到非常乾淨,仲有少少肥膏非常甘香可口#巴辣仔烤魚雞煲 🧆雜餃混丸併盤-(貢丸,墨汁墨魚丸,牛丸,墨魚丸,魚皮,魚皮餃)🥬🌽精選時菜雜錦拼盤有齊哂👉(白柏葉、水魷、鵝腸、松葉蟹棒、萵筍、蘿蔔、凍豆腐、豆卜、鮮枝竹、時菜)~全部排得整整齊齊,新鮮乾淨,😝有人幫我洗晒諗起都開心😏另外煮食仲可以選擇 (薯粉,米線,出前一丁)仲跟多個清湯底可以加湯雖然講呢個係兩至三人餐,但係份量材料嗰度可以四個人食都好滿足🤭
尋日嘅情人節大餐😍就係屋企外賣#巴辣仔 打邊爐

開胃前菜~🔥麻辣🐽豬耳

養生醉雞鍋🐔

🐖招牌肥腸👍-全部都洗到非常乾淨,仲有少少肥膏非常甘香可口
#巴辣仔烤魚雞煲

🥬🌽精選時菜雜錦拼盤

另外煮食仲可以選擇 (薯粉,米線,出前一丁)
仲跟多個清湯底可以加湯