2023-07-27
前幾個星期病咗禁口咗好耐,今日終於可以大快朵頤,我同男友去咗食屋企附近嘅餐廳,都幾多人排隊,不過好快輪到我地。入到去見到餐牌上有各式各樣嘅食物,我哋order咗~~1️⃣《皇牌煙燻豬腩肉》一向不喜歡豬肉嘅男友都折服在呢道菜面前🆒,佢驚呼食落去食到好香香料味,外面微焦,內裡啖啖肉又唔會鞋。豬腩肉冇乜膻味,比較易入口🆙,份量多而且厚肉,男友表示食得好滿足。🍃🆕2️⃣《慢煮法式豬鞍架》中間少少厚身,好爽彈好滑油脂香加上味噌鹹香,好有法國地道風味🇫🇷。豬鞍架雜脆口同爽彈於一身,味道上乘🉑💝。3️⃣《卡邦尼pizza》🪄呢度特別地用上薄脆嘅pizza,一咬即時feel到濃郁芝士係口腔爆發,整個食物嘅滿足感即刻level up🆙,pizza迷可以嚟試下😙🎊!!!!!這間嘅食物好味程度爆燈,相信有不少回頭客!🫣😏🫣
這間嘅食物好味程度爆燈,相信有不少回頭客!🫣😏🫣