呢間Cafe之前嚟過 印象好靚同埋咖啡好飲💯而家仲做埋lunch set有更多熱食揀‼️ 仲要係高質過平時 cafe好多୧⃛(๑⃙⃘⁼̴̀꒳⁼̴́๑⃙⃘)୨⃛短期內會帶朋友回訪💁🏻‍♀️絕對係返工食到會開心嘅lunch✅✨Lunch sets$118仲配湯或者沙律而且加飲品都有折💯 真係佛心🤪蕃茄湯超濃 有好多蕃茄蓉同煮爛咗嘅蕃茄🍅 加咗cream 好似意粉醬咁正🥰 沙律就正常發揮~❣️Tiger Prawns Pasta Laksa $118睇名都覺得要嗌‼️特別鍾意fusion pasta好似冬陰功意粉咁🍝 好彩俾我哋嗌到最後一份🤣收汁收得啱啱好 比湯喇沙冇咁多椰味多左蒜味🥰 每啖都係精華嘅感覺真好💓虎蝦好香蝦味好新鮮 配豆卜有喇沙feel 好索味💛🔥❣️Chicken Steak with Sweet Potato & Broccoli $118以為自己食緊幾百蚊西餐🙀 擺盤好靚😍✨用雞扒煎到皮脆肉嫩🐓 最鍾意個番薯蓉🍠💛 甜味真實食落滿滿幸福感✅西蘭花都用咗蒜炒 認真誠意之作‼️❣️Peanut Butter Latte Regular $45好吸引不過就冇得跟餐🥸 真係好飲‼️ 花生醬甜鹹甜鹹若隱若現😼❣️Dar
呢間Cafe之前嚟過 印象好靚同埋咖啡好飲💯

西蘭花都用咗蒜炒 認真誠意之作‼️
Peanut Butter Latte

Mocha

❣️Dark Mocha (R) +$25
拉花又靚💯 呢度嘅咖啡係一流㗎☕️ 手沖奶啡都唔會失望💁🏻‍♀️
Tiger Prawns Laksa pasta
Peanut Butter Latte