2016-01-25 1217 瀏覽
每次黎到太古都會專程行到鰂魚涌呢間yo bago。今日一樣唔例外,來到太古城中心睇戲都預早少少黎到呢間食lunch。 一坐低不用猶豫又立即點了我至愛的Vancouver breakfast($48)。等了不用多久即叫即整新鮮出爐的bago就送到我面前。今次選了cereal bread,麵包咬落去食得出一粒粒的麥子,濃濃的麥包味,正!饀料新鮮豐富又足料,看下去色彩繽紛令人食慾大增。三文魚肉質鮮嫩,菠蘿片香甜誘人,蕃茄片酸甜美味,蔬菜新鮮爽脆再加上濃郁滑膩的cream cheese令層次豐富,食過許許多多款的bago,是這間的bago最令我回味,久不久就要來吃一轉。每次食完都心滿意足地離開。喜歡bago的朋友們,可以試一試呢間!不過留意呢間星期六下晝同星期日是不開門的!
Vancouver  breakfast
Vancover  breakfast

喜歡bago的朋友們,可以試一試呢間
!不過留意呢間星期六下晝同星期日是不開門的!

Vancouver  breakfast
Vancover  breakfast