2023-05-03
.HONBO 今日約左朋友去佢屋企玩🤪經過沙田新城市廣場原來有間Honbo 🍔🍟!!想食好耐😋今次終於有機會食啦!!!同朋友每人簡左個🍔我簡左Cheese Burger 🧀,朋友簡左餐廳同名嘅Honbo 🍔🤩………..我地額外➕左fries🍟 & tator tots 😋職員仲教左我地最好食嘅食法!! 偷偷話你地知🤫要將茄汁🥫溝埋芥末先係最無敵嘅食法🔫……….職員好nice😂同我地介紹埋佢地老細👶🏿原來店內嘅係老細嘅全家幅,餐廳名都係用左老細嘅名命名🤫🤪又幾有趣,而家開到沙田都有分店,想食就又方便好多啦!……….漢堡牛肉🐄係職員每天早上即日打製😯,日日即製好新鮮🤩我地都叫左2杯飲品🥤MIKE'S LEMONADE & GINGER LEMONADE🥤,MIKE其實就係老細嘅名😉係signature嘅classic飲品😉Ginger亦係店員即日壓制做成嘅,感覺都係心思菜!!好值得去試下😍……….地址:Honbo (沙田)沙田正街18號新城市廣場3期3樓A326號舖………..
HONBO
今日約左朋友去佢屋企玩🤪
經過沙田新城市廣場原來有間Honbo 🍔🍟!!
想食好耐😋今次終於有機會食啦!!!
………..
我地額外➕左fries🍟 & tator tots 😋
職員仲教左我地最好食嘅食法!!
偷偷話你地知🤫要將茄汁🥫溝埋芥末先係最無敵嘅食法🔫
……….
又幾有趣,而家開到沙田都有分店,想食就又方便好多啦!
……….
漢堡牛肉🐄係職員每天早上即日打製😯,日日即製好新鮮🤩
Ginger亦係店員即日壓制做成嘅,感覺都係心思菜!!
好值得去試下😍
地址:
Honbo (沙田)
沙田正街18號新城市廣場3期3樓A326號舖
………..