2017-01-20 567 瀏覽
平時去旅行,都好鍾意食donut,可惜香港就冇乜地方有donut食。聽聞灣仔開左間大間既donut店,又多款,真係好期待!.趁happy friday,想自己一個悠悠閒閒咁去解下donut癮。.一入店,有點unexpected,冇諗過放工時間店內都幾爆人,同埋咁長龍...... 店內外籍人士客人偏多,另外,撞啱有兩堆姐姐好興奮咁傾計,我悠悠閒閒既想法即刻幻滅左......等左陣,終於到我,揀左兩個。先食Forest Glam,第一啖,呆左...... 好失望!感覺只係食緊一個淋哂既包,味道亦唔係我杯茶。.Green Tease 都算好味既,裡面有啲cream,味道ok,但口感都係一個淋哂既包。.唉,試過就算,應該唔會再黎。
等左陣,終於到我,揀左兩個。
唉,試過就算,應該唔會再黎。
2017-01-20
$30 (其他)