2004-11-26 11 瀏覽
想食印度嘢, 朋友就特登search咗這間餐廳帶我去試試.這餐廳的位置其實幾隱閉, 招牌掛於小巷側邊, 同大廈分開了, 而餐廳就位於地庫裹面.一如其它印度餐廳一樣, 這兒都會先奉上些薄脆, 附上的還有三款不同的配料, 分別有薄荷汁, 小蒜頭及好像是金桔類的醃製品. 薄脆極之香脆可口, 兼有濃濃的黑椒味, 個人覺得就咁食係至正. 之後各點了瑪沙拉燴雞, 腰果濃汁羊肉及Naan. 雞肉又滑又入味, 配埋個汁簡直惹味, 更精彩嘅係用汁嚟伴以Naan一齊食, 真係"Super"! 其實羊肉亦做得不錯, 嫩滑又唔羶, 只是配搭的汁料較為"溜", 吃不了多少件已很飽了. 而這兒的Naan 是其中一間我認為最好的(好軟熟呀)! 用這樣的價錢食到這種水準的菜, 真的很超值!