2008-06-12 21 瀏覽
尋日係男友既生日, 特別搵咗間情調唔錯既餐廳, 服務仲幾好添, 慶祝生日都係一個唔錯既選擇<環境/特別>3張韆鞦櫈, 熄燈播生日歌+心思蛋糕(其實係碟上既字), 環境<服務>好滿意, 所有人都服務細心, 尤其係短髮女仔, 我哋唔記得咗拎遮佢提返我哋, 侍應會睇住進度上菜, 又會成日加水同換碟, 唯一扣分位係佢哋成日"釘"住您食完嘢未<食物> 散叫1)美國蠔2隻 - 較 creamy, 我哋都覺得幾好味, 係即開2)南非蠔2隻 - 較咸, 但幾得意, 都係即開3)芝士雲吞配田螺 - 芝士雲吞好好味, 但唔夠熱4)辣肉腸,紫蘇葉pizza - "推介"pizza, 好香餅好脆5)鵝肝配羊柳 - 鵝肝過熟, 羊柳林同羶, 可以一試6)蛋糕 - 有少少酒香, ok (散叫滿$400送)二人共消費 : $550 (DBS 有9折)

<環境/特別>
<服務>
<食物> 散叫
2)南非蠔2隻 - 較咸, 但幾得意, 都係即開
3)芝士雲吞配田螺 - 芝士雲吞好好味, 但唔夠熱
5)鵝肝配羊柳 - 鵝肝過熟, 羊柳林同羶, 可以一試
6)蛋糕 - 有少少酒香, ok (散叫滿$400送)

二人共消費 : $550 (DBS 有9折)
  • 辣肉腸
  • 紫蘇葉pizza