2017-08-12
之前朋友睇到openrice 有訂座優惠,所以去左唔常去又唔識路既地方去覓食,真係要上梯下坡的😅🤣去到既時候全間舖都無人,以為打烊唔開,但我哋訂左檯🤔入到去仲有set lunch 可以揀,我朋友唔食牛,所以揀左mashroom pasta 同「推介之選」松露芝士toast (已經唔記得曬啲名)。職員即場煮俾我地❤️新鮮熱辣的👍🏼餐湯:蕃茄湯係超足料的,好有茄味,佢仲有啲蕃肉粒,每一啖都好有層次!意粉:好好味!因為我本身係鐘意「結」身好creamy 、有啲掛汁既感覺,蘑菇好鮮甜,整碟都帶有濃厚既菇味😍多士:就唔使講太多!真係勁香、勁濃、勁爽脆、勁多芝士,勁好味❤️❤️👍🏼😆最後餐飲可加錢轉手工啤,我哋試左「鬼佬」,清甜無苦澀味,帶少少花既清香同麥味!值得一試!
去到既時候全間舖都無人,以為打烊唔開,但我哋訂左檯🤔
職員即場煮俾我地❤️新鮮熱辣的👍🏼