2023-11-30 113 瀏覽
今日放工實在太攰,一個人來到灣仔鳥華亭,靜靜食個拉麵就打算早啲返屋企休息!好味的日式拉麵係我的comfort food, 呢間拉麵湯頭配料同面都做得非常出色!內裏仲充滿了濃濃的人情味!今日匆匆忙忙食完個美味拉麵就走,返到屋企(過左海)先發現個電腦袋留左向餐廳,那時已經10:30pm, 打電話都冇人聽,但因為聽日有個好重要嘅會要開,一定要拎返部電腦,男友即時出車幫我去搵,估唔到餐廳裏邊兩位員工都好擔心想等我呢個大懵嘅客人快啲返去拎返個袋,佢哋原本10:00收工,都冇走到,等到差唔多11點我哋先叫記得去拎返!真係無言感激,佢哋亦都冇話要咩報酬,只係叫我哋有時間就去食!咁好食嘅餐廳當然一定要再去食啦!再一次多謝餐廳裏面嘅員工,亦都希望大家多多支持小店!呢間嘅拉麵真心好好食,大家一定唔會失望!Thank you so much for keeping my laptop bag! I can’t thank you enough for waiting till late night , surely I will visit again and highly recommended to m

咁好食嘅餐廳當然一定要再去食啦!

Thank you so much for keeping my laptop bag! I can’t thank you enough for waiting till late night , surely I will visit again and highly recommended to my friends and family!
Your service and noodles are excellent indeed!

Thank you very much!
2023-11-30
  • 至極雞白湯拉麵