2019-03-27 547 瀏覽
💁🏻‍♀️The Artlab by Favilla (觀塘)🍝-星期日最好就係約埋三五知己去cafe chill吓☺️☺️上網search到有間新開嘅日式cafe,用花來做主題,所以就call左班姊妹一齊食,完全係隱世高質cafe😍😍和式全日早餐+溏心蛋($128+$12)我地四個都叫左呢個set🤣🤣冇計日式all day breakfast 🥞 真係好特別🤪 一上碟完全精緻到唔捨得食🥺烘牛油多士夠香脆,味噌炒蛋好嫩滑,沙律🥗dressing夠清新,連條香腸都好好味🤤重頭戲係鰻魚,好肥美,加埋甜甜地嘅燒汁,正正子🤗以咁嘅價錢來講真係算高質Green tea latte綠茶🍵味濃,唔太甜,仲要有個靚靚拉花🥰睇見都賞心悅目呢間cafe環境優美,好岩坐底慢慢同frd子傾計🥳-📍The Artlab by Favilla (觀塘)#觀塘 開源道55號開聯工業中心B座6樓602A室#小丸子搵食記 #小丸子觀塘-#hkig #hkigfood #hkfoodblogger #hkfoodie #食好西 #香港美食 #香港 #hkfries #hkiger #852 #hkfoodlover #hkfo

和式全日早餐+溏心蛋($128+$12)

Green tea latte
綠茶🍵味濃,唔太甜,仲要有個靚靚拉花🥰睇見都賞心悅目

呢間cafe環境優美,好岩坐底慢慢同frd子傾計🥳

📍The Artlab by Favilla (觀塘)
#觀塘 開源道55號開聯工業中心B座6樓602A室
#小丸子搵食記
#小丸子觀塘
#hkig #hkigfood #hkfoodblogger #hkfoodie #食好西 #香港美食 #香港 #hkfries #hkiger #852 #hkfoodlover #hkfood #hkfoodstagram #hkfoodporn #薯條