2021-11-06 29 瀏覽
成日見到好多人食呢間 滿到瀉既丼飯🤤今日收工去左mega box行街先知除左旺角原來九龍灣都有爆丼屋🤭見到menu好多選擇所以二話不說入左去🤪每個丼飯都會跟一個麵豉湯三重大極上丼 $398呢款丼飯有北海道海膽、中拖羅同松葉蟹肉✨賣相極吸引😍 尤其係拖羅色澤真係好靚!雖然食落唔算好厚切,不過口感軟滑而且無筋👍🏻份量黎講都舖滿左丼飯睇落真係成座山咁!而且油香都充斥喺口腔🤩 而圍住既松葉蟹肉絲就好鮮甜送飯一流~海膽鮮甜入口即融🤓制霸!鵝肝海鮮盛丼 $248呢款岩哂貪心既朋友😂重點有我最愛既帆立貝同鵝肝已經超級邪惡🤪 再加埋海膽、黑魚子、三文魚籽令到口感層次更加豐富🥰經過炙燒既帆立貝依然鮮甜,份量十足有成八九塊😨 鵝肝大大塊而且油香豐腴✨海膽食落新鮮唔腥,篤穿中間隻半生熟蛋流落黎好治癒😚仲有細細粒玉子印住餐廳名幾有心思🤤整體都好滿意🤤menu

每個丼飯都會跟一個麵豉湯

三重大極上丼 $398