餐廳: Trafalgar
資訊:

2024-01-16 681 瀏覽
周一夜,跟姊妹淘嘆食譜記,一入到呢間餐廳,個環境舒服爆燈💡,又大又有格局,大電視播緊波賽,就算唔睇波,都覺得氣氛正!服務員嗲聲嗲氣、有禮貌,我地滿意到不得了!👍入口前,個Blueberry Sorbet飲品凍凍哋、甜滋滋,個人超級愛嗰種夠哂kick嘅冰涼觸感。🍹食物方面,依度嘅料理一啖一啖都係驚喜。頭盤上嚟,已經眼前一亮!朋友狂讚芝士味,話攞足心水!對Pizza嚟講,三款配料自選又點止好玩,個Pizza底叉烘叉烘,醬汁鮮噹噹,同豬肋骨嘅Perfect搭檔。講到豬肋骨,個肉汁逼逼真唔講嘢,滋味濃郁得滯,薯條又係剛炸起嗰陣嘅鬼香鬼脆,碟嘅份量都幾豪邁!嗰碟德國豬手都唔遑多讓,皮脆肉嫩,唔會太鹹,惹味得黎又食得健康。得閒,真係要再嚟試吓其他招牌菜,今次食得開開心心,唔只飽肚,而家諗返起個味道仲鍾意過癮呢!