2024-06-15 112 瀏覽
🙃又想大肆咁食肉 😂 燒肉仼食always 係我既首選 今日就試吓呢間近排好多好評既基本餐就$298,另外可以加88,就會有埋仼食刺身海鮮同啤酒 (韓國啤呀!)一坐低就會有肉類拼盤,咩都有啲比你燒住先,啱既可以再encore肉類都唔錯,而且佢放既時候圍圈圈咁😂都幾靚牛都有好幾款,肉質都唔錯而薄切五花肉,我就幾推薦!唔算太肥,而且肉味都幾出,連泡菜同生菜一齊食,正🤤特別介紹下佢都好多韓式小菜係出面自助,竟然有醃芝麻葉同魷魚醬!真係好特色!而自助區仲有窩夫,爆谷,雪糕,甜品可以拎!個爆谷真係好出色 🫣仲好食過戲院嗰啲,配埋雪糕食,都幾正至於額外加左$88,佢啲刺身一啲都唔馬虎!隻帶子大大粒,仲大粒過放題啊!大甜蝦北寄貝赤貝,樣樣都好得!海鮮方面,我哋叫咗海虎蝦,帆立貝,翡翠螺,蒲燒鰻魚 水準都唔差,特別係蒲燒鰻魚,最近咪好hit 食燒鰻魚,依度都有得食呀! 而飲品可以叫幾款韓國啤酒,連terra 都有 🫣好似去咗韓國啊! 仲有藍妹生啤! 加得都值架
🙃
肉類都唔錯,而且佢放既時候圍圈圈咁😂都幾靚

牛都有好幾款,肉質都唔錯