2020-10-01
大角咀 · 台灣菜我地果日1145去到,第一檯客所以唔洗等~大概1點走果陣已經坐滿晒!想去嘅朋友記得早d去!••••••••••••••••🐮牛筋牛肉麵 70hkd-牛筋牛肉:好!厚!肉!同埋好淋,好有牛味。牛筋都好軟,好入味。女士們食完皮膚一定靚靚!-湯:陣陣嘅古早味,唔怕太heavy💕-蘿蔔好入味同埋仲有其他配菜。麵就普通無咩特別。🥚芋泥蛋餅 38hkd係香港黎講食過最有蛋味嘅蛋餅!入面配埋嘅芋泥雖然唔係好重味,但係都食得出淡淡芋頭味。配埋肉鬆同少少芝士無得頂!個醬汁係好普遍嘅台式辣醬,我個人唔係太鍾意食,原汁原味嘅蛋餅先係精華~🍗鹹酥雞 38hkd你無睇錯,佢唔係鹽酥雞~ 唔洗擔心,食落去完全唔怕鹹,反而個味道好balanced。雞肉好潤好juicy,唔怕太厚粉,超級香脆!絕對大推!最重要係新鮮炸出黎!環境:🐣🐣🐣🐣味道:🐣🐣🐣🐣價錢:🐣🐣🐣🐣搖尾巴指數:🐣🐣🐣🐣(最高分5個)
我地果日1145去到,第一檯客所以唔洗等~
大概1點走果陣已經坐滿晒!想去嘅朋友記得早d去!
••••••••••••••••
🐮牛筋牛肉麵 70hkd
-湯:陣陣嘅古早味,唔怕太heavy💕
-蘿蔔好入味同埋仲有其他配菜。麵就普通無咩特別。
🥚芋泥蛋餅 38hkd
🍗鹹酥雞 38hkd