2018-07-22 75 瀏覽
好耐冇係出面打邊邊,之前同佢地都係係酒樓或屋企打,冇咩特別,只係貪平🤑今次大家都想豪少少試下好野,由細識到大,又住同一區,有好多共嗚,但各人口味唔同,所以一於試下呢間任飲任食,又有海鮮,岩哂大家口味😜佢有兩個餐,一個係貴價海鮮套餐$368,另外一個冇貴價海鮮既套餐$288,兩個都可以食兩個半鐘,夠哂時間食😆我地揀左食海鮮套餐,襯野未黎出去拎野飲先佢有兩個飲品櫃,有汽水、蘆薈汁、仲有呢排好hit既可口可樂plus。佢另一個櫃有啤酒🍻,不過我地唔飲啤酒所以冇拎打邊爐驚熱氣,整罐仙草爽打定底先😝呢盤海鮮好快就送上黎,大家都嚇左一跳,嘩嘩聲😳,有鮑魚、扇貝、青口、貴妃蚌、魚片,全部大大隻,好新鮮,正阿😍鮑魚好彈牙唔um,肉質飽滿,食得出係靚野☺️牛頸肥牛片,望落色澤均勻、肥瘦適中放係鍋度烚兩野拎上黎食好正😙西班牙黑豚肉,又係烚一陣拎番上黎點醬食好正韭菜🥟、羊城水餃、獅城魚尾水餃同豬肉釀鮮冬菇質料好高,羊城水餃最正墨魚丸、豬肉丸、流心牛肉芝士丸,全部手打,好有心思,值得一贊食流心牛肉芝士丸時小心燙口😂朋友鍾意食鵝腸,話好爽脆好過癮我地揀左花腸螺頭雞鍋,記得要雞開頭食,咁食最嫩滑

我地揀左食海鮮套餐,襯野未黎出去拎野飲先

打邊爐驚熱氣,整罐仙草爽打定底先😝

鮑魚好彈牙唔um,肉質飽滿,食得出係靚野☺️

牛頸肥牛片,望落色澤均勻、肥瘦適中
放係鍋度烚兩野拎上黎食好正😙

西班牙黑豚肉,又係烚一陣拎番上黎點醬食好正

食流心牛肉芝士丸時小心燙口😂

朋友鍾意食鵝腸,話好爽脆好過癮

我地揀左花腸螺頭雞鍋,記得要雞開頭食,咁食最嫩滑