2019-10-17 183 瀏覽
早排我家老爺生日,我一心想食鐵板燒好耐,就迫佢陪我食我首選就係鉄人旨花,上openrice全部都好評😱望到人地d圖都流哂口水我今次揀鱈場蟹餐,我地準備下次去名古屋先試伊勢海老🤤🤤所有食品擺盤都一流。。前菜白鱈魚煎到塊魚皮脆卜卜,好似炸咁,舊魚又好滑,比一般鱈魚滑好多蟹腳鮮甜勁juicy ,隔離食緊龍蝦得幾舊仔,見到我地個蟹腳都話早知要蟹啦再黎熊本A5和牛,老實講,上次黑川,我家老爺病左我一個人食哂兩份和牛的感覺。。。我對和牛真係還好🤣🤣不過當牛肉加埋蒜片,原來有減膩的作用,令我對呢舊牛又改觀因為蟹餐,所以我地可以揀蟹膏炒飯😍仲有帶子雞湯😍最近因為係生日飯,所以有生日甜品,燒芝麻麻糬丸子,真係好好食,勁煙韌,個皮好好味😍入面芝麻都好濃🙈食完呢餐肥都抵丫
早排我家老爺生日,我一心想食鐵板燒好耐,就迫佢陪我食

因為蟹餐,所以我地可以揀蟹膏炒飯😍仲有帶子雞湯😍
藜麥沙律
汁煮白鱈魚