2014-09-10 3932 瀏覽
生日時朋友原來訂左GC食晚餐,近排愛上左食著條漢堡包,第一次試尼間,雖然價格有D貴,但味道同環境都一流,推介!首先叫左個Crab Cake,雖然味道都OK,但就冇咩蟹味,冇想像中咁好食,有小小失望。然後叫左Lobster Club Sandwich同French Fries,三文治好好食,有小小烘底食落好脆,材料好新鮮好鮮甜!D薯條都好好食,唔會太咸!叫左個Meshed Potato,好滑而且味道岩岩好,雖然望落好似唔多,但有總食極都仲有既感覺,讚!我同朋友各叫左一杯飲品,Native New Yorker同Passion Fruit & Strawberry Mocktail,朋友話Native New Yorker雖然有酒味但同樣都帶出到檸檬同蘋果既清香!我就試左Passion Fruit & Strawberry Moctail,有果肉同埋唔會太甜,好清新同natural!本來已經食得好飽,原來朋友準備左個legendary hot chocolate cake同我慶祝生日!GC既心太軟真係好好食,雖然已經好飽,但實在抗拒唔到,雪糕同心太軟冷熱交融,食既時候真係覺得好幸福好好食!

本來已經食得好飽,原來朋友準備左個legendary hot chocolate cake同我慶祝生日!GC既心太軟真係好好食,雖然已經好飽,但實在抗拒唔到,雪糕同心太軟冷熱交融,食既時候真係覺得好幸福好好食!總體尼講,GC真係一個值得推介既地方,除左Crab Cake有D失望,其他無論係食物定飲品都好正!
Native New Yorker
張相影得唔係好靚,但Native New Yorker的確值得一試,好清新既味道!
Legendary Hot Chocolate Cake
2014-08-04