2012-12-30 85 瀏覽
成日係open rice 搵野食就搵得多,但寫食評就懶得就懶,d 食評又真係好影響我尼d fans 我同老公成日都到處揾好野食,尼間餐廳早就想試,所以老公一早就book定位果日我地都係食第二輪,我地去到嘅時候,已經見到勁多人企晒係門口,我八掛望下啦!原來重有d第一輪嘅客人未走,所以未入得⋯⋯冇計啦!雖然比預期遲左入座,但入到去,我覚得d氣氛都好唔錯丫我重記得餐廳送的小禮物(面具) 都幾有心C 丫!I like it ! 雖然帶住佢影左好多相,但唔係好想赫親大家law!所以唔post 出黎Lu! 其實之前都食過酒店嘅法國慢煑,但想不到這個價錢都一樣食到!我地揀左龍蝦湯,好濃蝦味,空口飲有點咸,邊食餐包邊飲,都好ok!講到個主角,慢煑牛,正!正!正!味道同質感我都好鍾意,同上次係酒店食唔覚有咩分別!講真,每道菜都很精美,好靚,差d唔捨得食添!份量同我心目中差不多啦!縂括黎講,我同老公都很滿意,可能係我地都帶著開心過節嘅心情去享受這晚餐啦!所以,我又唔覚得咁差喎!我地重決定情人節再book 添,但經理話菜單未出,我已留左電話,期待中⋯⋯I will be back
d 食評又真係好影響我尼d fans

原來重有d第一輪嘅客人未走,所以未入得⋯⋯冇計啦!
雖然比預期遲左入座,但入到去,我覚得d氣氛都好唔錯丫

雖然帶住佢影左好多相,但唔係好想赫親大家law!
所以唔post 出黎Lu!

其實之前都食過酒店嘅法國慢煑,但想不到這個價錢都一樣食到!

講真,每道菜都很精美,好靚,差d唔捨得食添!
份量同我心目中差不多啦!

所以,我又唔覚得咁差喎!

I will be back

2012-12-25
120 分鐘 (堂食)
慶祝紀念
聖誕節