2020-10-17 891 瀏覽
今次喺黃埔食嘢去咗雷霆保齡附近搵食,上到美食廣場見到佢個名幾得意就決定入去試吓了🤣午市套餐有二十款揀,價錢都算合理適中,而且加四十蚊就可以多兩款小食,非常抵食!不過嗰日唔食得太飽所以冇嗌。。。叫咗一個茄汁牛腩湯河+凍檸檬柚子蜜,大概三四分鐘就有得食好快手!食物同飲品嘅溫度都恰到好處,上檯嘅時候已經聞到淡淡嘅茄香味🤤牛腩切開好多粒正正方方放入口非常方便,粒粒都筋肉分明,口感軟腍入口即溶,味道濃郁而唔膩口,正!河粉嘅份量啱啱好,湯底亦都食得出有淡淡嘅番茄味,不過個人認為可以茄味再濃少少~飲品方面都尚算唔錯,柚子蜜有好多就算冰塊溶咗都唔會好淡,不過檸檬得一片,多啲會感覺好啲~整體感覺非常滿足,下次再嚟會叫埋小食試吓😋

整體感覺非常滿足,下次再嚟會叫埋小食試吓😋
茄汁牛腩湯河
茄汁牛腩湯河