2019-01-07
節日過後,意猶未盡,再約朋友嚟打個邊爐餐具、豉油配料、花生依啲都正路餐牌選擇都幾多我地今次就揀左酸菜白肉鍋一上枱既時候有少少嚇親😂😂😂個鍋好大個仲有一碟附送既白肉個白肉真心好味酸酸地,調味調得幾好加上肥瘦均勻,好食滷水拼盤($128)依個餐前小食不得了$128嚟講,份量都幾多,質素中上每樣嘢都滷得好入味,我地都覺得最好食係豬腸滷水味濃,又無臭味,洗得幾乾淨次次同佢地食飯都會嗌到成枱嘢食,好滿足本身都驚會食唔晒,但我地戰鬥力都唔弱,清晒打邊爐都要扮下健康人生,所以今晚都嗌左唔少蔬菜仲嗌左鮮雜菌,不過我唔食,所以就無影到蘿蔔、粟米同娃娃菜都係打邊爐既好朋友,吸晒湯既精華,加上本身既鮮甜不禁再提,依到既份量真係幾多下個娃娃菜成籃咁上,真係少少驚訝第一次試依個日本菠菜,都幾特別丸同餃都各自嗌左少少手打五寶丸拼盤 (10粒) $108魚皮餃 (半份) $36凰城水餃 (半份) $45依到既丸同餃都可以揀半份或者全份人少都唔怕,嗌半份都可以試到唔同選擇炸厚切午餐肉 $58午餐肉用黎打邊爐真係無得輸墨魚滑 $88 爽口彈牙肉類方面,今次就淨係試左牛同羊安格斯肉眼肥牛 $188打邊爐真係一定要食肥牛羊
餐具、豉油配料、花生依啲都正路
餐牌選擇都幾多
我地今次就揀左酸菜白肉鍋
滷水拼盤($128)
打邊爐都要扮下健康人生,所以今晚都嗌左唔少蔬菜
仲嗌左鮮雜菌,不過我唔食,所以就無影到
第一次試依個日本菠菜,都幾特別
丸同餃都各自嗌左少少
手打五寶丸拼盤 (10粒) $108 魚皮餃 (半份) $36
凰城水餃 (半份) $45
炸厚切午餐肉 $58
午餐肉用黎打邊爐真係無得輸
墨魚滑 $88
爽口彈牙
肉類方面,今次就淨係試左牛同羊
安格斯肉眼肥牛 $188
打邊爐真係一定要食肥牛
羊仔肩捲肉 $128
食到最後,竟然仲有生果盤送
又擺得幾精美,幾有心思喎
埋單大概每人三百幾左右座位坐得幾舒服,張枱又夠大,可以擺好多嘢食服務都幾好,幾有耐性同禮貌最後送嗰個生果盤真係有驚喜