12 月就係要打邊爐~ 旺角呢間麻甩爐海鮮雞煲私房菜新開無耐,主打雞煲x火鍋x刺身x海鮮放題店,人均$398 就食勻 4 樣野 第一個環節: 刺身+冷盤冷盤通常都無咩特別,佢地好癲居然有成隻凍蟹!!另外就係冰火翡翠螺2隻炸物拼盤有炸蝦/炸南瓜餅/餃子同章魚燒 之後刺身拼盤有三文魚赤蝦油甘魚北寄貝帶子同八爪魚全部新鮮厚實到重點雞煲時間有四種口味可以選擇,因為我地食唔到辣,所以就叫咗養生蟲草花雞煲,勁足料! 有好多蟲草杞子同紅棗啱晒養生的朋友,雞煲雞肉很嫩滑份量也很足,仲可以無限任加。食完雞煲,就可以轉湯底打邊爐,湯底有四種選擇,我們揀咗混醬卜卜鍋,湯頭係有濃濃蒜辣味,但唔算好辣入面啲蜆唔講得笑,超大一隻! 肉好厚同鮮甜。動L豪華時令海鮮拼盤(每位5款)之後就是海鮮拼盤,有鮑魚/蜆/貴妃蚌同帶子,每樣都好新鮮,鮑魚很軟嫩M7澳洲和牛/頂級牛板腱任食2款肉質都好優質,油花分佈均勻肉質香滑配料有各種丸類/餃類蔬菜等自助區炸物/雪糕/甜品等
12 月就係要打邊爐~

旺角呢間麻甩爐海鮮雞煲私房菜新開無耐,主打雞煲火鍋刺身x海鮮放題店,人均$398 就食勻 4 樣野

第一個環節: 刺身+冷盤

炸物拼盤
有炸蝦/炸南瓜餅/餃子同章魚燒

到重點雞煲時間

入面啲蜆唔講得笑,超大一隻! 肉好厚同鮮甜。

動L豪華時令海鮮拼盤(每位5款)

M7澳洲和牛/頂級牛板腱任食

2款肉質都好優質,油花分佈均勻肉質香滑