2024-07-12 482 瀏覽
今日經過天后見到fresh fresh bakery,之前係灣仔買過一次,佢周不時都會有新產品岀,今次我都買左啲新野試下,除左覺得佢味好之外,佢嘅包裝都好有心思,望落去都好靚。 🥢芝士吐司🍞吐司厚切軟熟,入面有唔少芝士粒,食起黎一啲都唔單調。🥢拉絲芝士波波一咬落去已經食到好濃厚嘅芝士漿😋食完一個又想食第二個架!🥢開心果麻糬QQ球開心味味濃!口感豐富,咬落煙靭口感,好正呀!🥢扁牛角可頌開心果超級大塊🤣螞蟻人表示開心,味道唔會過甜,口感好鬆脆。士多啤梨同oreo味有兩層可頌夾住左啲麻糬,岀品同味道好有心思🩷🥢開心果輕芝士蛋糕芝士蛋糕面頭舖滿左開心果碎,蛋糕都有開心果味,係真濃濃開心果味道🩷🥢糯米糍我買左4款味道😋外皮好煙韌,皮唔會太厚,4款餡料都好充足!我最喜歡開心果味💚食落好有口感,濃郁嘅開心果味甜度岩岩好,開心果迷一定要試。🥢小丸子Tiramisu杯小丸子整得好軟糯,有微微咖啡酒香,食完好滿足呢!🥢cafe latte 買左支咖啡飲,好開心唔會太甜,啡味香濃💯

🥢芝士吐司🍞
吐司厚切軟熟,入面有唔少芝士粒,食起黎一啲都唔單調。

🥢拉絲芝士波波
一咬落去已經食到好濃厚嘅芝士漿😋食完一個又想食第二個架!

🥢開心果麻糬QQ球
開心味味濃!口感豐富,咬落煙靭口感,好正呀!

🥢扁牛角可頌
開心果超級大塊🤣螞蟻人表示開心,味道唔會過甜,口感好鬆脆。

🥢開心果輕芝士蛋糕

🥢糯米糍
我買左4款味道😋

🥢小丸子Tiramisu杯
小丸子整得好軟糯,有微微咖啡酒香,食完好滿足呢!

🥢cafe latte
買左支咖啡飲,好開心唔會太甜,啡味香濃💯

• 拉絲芝士波波
  • 扁牛角可頌