2023-11-11 402 瀏覽
真係離哂譜!每次放工返屋企,選擇真係唔多!只有幾間鋪可以收11點幾,今次就選擇呢度,之次已經過來過幾次,都係叫碗米綫加一杯凍飲,次次來都要等20分鐘左右,係左右兩邊來左,你都未到!今次都係照舊,侍應姐姐係你面前落單,等左10幾分鐘,因為接近截單,佢行埋我面前,驚訝講左句我應該有幫你落單,我心諗唔會冇落,點知真係冇!😡😡😡之後先問我要咩,我重覆講左要咩!都算啦,點知個頭講完,個頭問我第二個餸要咩!你唔係mark係張紙度,又問返我轉頭!個腦唔知裝咩?我反白眼又重覆一次!等幾分鐘,終於到左!我食食下,走來問我俾現金定八達通?你真係幾厚面皮!終之呢間野真係永久blacklist!🤬🤬🤬