2023-04-20 43 瀏覽
如果講漢堡包之冠呢一間屬於表表者👍🏻👍🏻之前都食過呢一間一次,但係真係會掛住🥰😋今日同老公出去海港城行街,順便搵食,我第一時間話唔使諗即刻去食Honbo漢堡包🍔因為次次行街經過都排長龍,今日專登早啲去食咗先,就即刻可以入座👍🏻👍🏻最緊要就係可以安排我哋坐海景卡位🥰🥰對住呢個海景,一路食住漢堡真係超級嘆嘅事😍我哋各自叫咗🍔CHEESE BURGER4oz BEEF PATTY. CHEESE. PICKLES.ONION. LETTUCE. HOUSE SAUCE(呢個芝士漢堡,雖然單層,但佢嘅漢堡扒肉質鮮嫩多汁,啱晒我)🍔DOUBLE CHEESE BURGER2x4oz BEEF PATTY. 21 CHEESE.PICKLES. ONION. LETTUCE. HOUSE SAUCE(呢款勁,超級正,雙層嘅漢堡扒,肉汁又係超級Juicy,餡料非常之多超爆料,配埋佢嘅家常醬汁簡直絕配👍🏻)🍟Sweet Potato Fries(作為一個番薯迷當然有,呢隻薯條係必叫🤣🤣佢最正就係陪佢知㗎,呢一個沙律辣椒醬,食落口薯條甜甜地再配呢個辣椒醬非常之夾👍🏻)🍟Chili Fries(好特別嘅辣
如果講漢堡包之冠呢一間屬於表表者👍🏻👍🏻

之前都食過呢一間一次,但係真係會掛住🥰😋

最緊要就係可以安排我哋坐海景卡位🥰🥰
對住呢個海景,一路食住漢堡真係超級嘆嘅事😍

我哋各自叫咗

🍔CHEESE BURGER
ONION. LETTUCE. HOUSE SAUCE

🍔DOUBLE CHEESE BURGER
2x4oz BEEF PATTY. 21 CHEESE.

🍟Sweet Potato Fries

🍟Chili Fries
(好特別嘅辣肉醬薯條,配有濃濃嘅芝士溶晒喺薯條面層,好好味😋)

🍹MIKE'S LEMONADE
(清新唔太酸,飲完好醒神)
🍹APPLE PIE ICED TEA
(蘋果批味嘅冰茶好特別,有濃厚嘅玉桂味非常之清香,飲落唔太甜👍🏻)

呢一間咁Chill嘅海景漢堡,真係嚟海港城必食之選👍🏻

2023-04-20
午餐