2017-12-07
今晚嚟到大埔行街,行經廣福道見到有間食漢堡包嘅餐廳就走左入去食啦!我同老公叫咗洋蔥煙肉焗大菇牛肉芝士漢堡,脆皮德國鹹豬手拼酸菜薯蓉和12安士美國安格斯肉眼扒配芝士煙肉焗薯,仲有沙津,南瓜湯和凍檸茶。洋蔥煙肉焗大菇牛肉芝士漢堡有個好大嘅大啡菇上面有濃濃地嘅芝士,牛肉好juice,個包仲係熱熱地,我一大啖咬入口,好有層次,口感好豐富,超級好食,薯條大大條好脆好食。👍🏻脆皮德國鹹豬手拼酸菜薯蓉真係好有驚喜,豬手塊皮勁脆,肉質好嫩滑咸香,餐廳好細心將豬手切成細件,方便易入口,真係超級好食😋12安士美國安格斯肉眼扒配芝士煙肉焗薯都好大塊,我哋叫咗5成熟,牛扒好有牛味,芝士焗薯好好食👍🏻我哋叫咗兩個set Dinner,一個飲湯一個要沙津同埋飲凍檸茶,沙津好新鮮。😻環境都坐得好舒適,晚餐時段都坐爆曬,証明大埔的街坊都好鐘意嚟呢到食嘢