2024-01-22 83 瀏覽
變形金剛主題餐廳 Transformers The ARK 第二分店登陸將軍澳中心 🎉🎉🎉 3,700 呎太空船艙 展現變形金剛沉浸式餐飲體驗 💯門口就有個巨型嘅大黃蜂 🐝📸為咗避免人潮一早11am 就去到將軍澳分店 🤪我哋二個人 Order 咗份 🏅得獎漢堡 ,炸雞套餐等⋯⋯ ✅ 安格斯松露漢堡 - 啖啖肉多汁Juicy 🤩好食嘅由進口穀飼安格斯牛肉製成,肉質鮮嫩多汁,保留食材的原汁原味,並融合秘制黑松露醬汁,即叫即做,真係一試難忘。✅$138 勁趣無敵雞套餐 採用無激素優質白羽雞,經過秘制香料的醃製,再經高溫油炸,外皮酥脆肉質嫩滑,份量充足,即叫即做 卜卜脆 ,再配芝士醬🤤✅藍色星光 🥤 含花青素的蝶豆花,利用天然色素製造出夢幻的藍調。配上青檸、薄荷及蒟蒻果凍,為您提供滿滿能量,讓您在一瞬間感到清爽提神✅雞肉pizza 即叫即焗烘烤至金黃酥脆,餅底及用料均勻,口感豐富👉🏻 而且食完嘢仲可以行下選購限量紀念品 👏🏻THE ARK 設有香港官方變形金剛商品專賣店,獨家發售變形金剛多款模型、服飾及精品。無論您是變形金剛的粉絲還是收藏家,都能在這裡找到獨特而珍貴的收藏。其中限定的節慶禮物盒

為咗避免人潮一早11am 就去到將軍澳分店 🤪
我哋二個人 Order 咗份 🏅得獎漢堡 ,炸雞套餐等⋯⋯

✅ 安格斯松露漢堡 - 啖啖肉多汁Juicy 🤩好食嘅

✅$138 勁趣無敵雞套餐

✅藍色星光 🥤

✅雞肉pizza
即叫即焗烘烤至金黃酥脆,餅底及用料均勻,口感豐富

👉🏻 而且食完嘢仲可以行下選購限量紀念品 👏🏻
THE ARK 設有香港官方變形金剛商品專賣店,獨家發售變形金剛多款模型、服飾及精品。無論您是變形金剛的粉絲還是收藏家,都能在這裡找到獨特而珍貴的收藏。其中限定的節慶禮物盒,折扣更高達5折 ,是變形金剛粉絲的佳音!